Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD RANGER 2.2 TDCi 4X4 XLÁr: 5.377.000 Ft -
ALFA ROMEO 147Ár: 300.000 Ft -
FORD RANGER 2.2 TDCI 4x4 XLTÁr: 5.297.000 Ft -
RENAULT GRAND SCENIC ZEN 1.3 TCeÁr: 6.997.000 Ft -
OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 1.5Ár: 6.745.000 Ft -
MERCEDES-BENZ VITO 119 CDI BLUETEC TOURÁr: 10.997.000 Ft -
BMW 318d MAGYARORSZÁGI 1.TUÁr: 5.347.000 Ft -
RENAULT MASTER 2.3dCi 130 L3H2 3.Ár: 5.696.400 Ft -
SKODA SUPERB 2.0 TDI SCR STYLEÁr: 6.895.000 Ft -
RENAULT MASTER 2.3 DCI BUSINESSÁr: 5.876.400 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT 2.0TDI BMT BUSINESÁr: 6.347.000 Ft -
BMW 225XE ADVANTAGE AUT. MAÁr: 9.395.000 Ft