Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MAZDA CX-5 2.2 CD ATTRACTIONÁr: 5.997.000 Ft -
PEUGEOT TRAVELLER 2.0 BlueHDI L3Ár: 7.847.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT VIII 2.0 TDI COMFOÁr: 5.997.000 Ft -
MAZDA MX-5 2.0i SKYACTIVE-G184Ár: 9.697.000 Ft -
BMW I3 120Ah AUTOMATA 1.TULÁr: 8.147.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 1.449.000 Ft -
FORD TRANSIT CUSTOM 2.2 TDCiÁr: 6.524.400 Ft -
MERCEDES-BENZ A 160Ár: 1.079.000 Ft -
VOLKSWAGEN CADDY 2.0 TDI SCR BMT BASÁr: 5.636.400 Ft -
FORD FOCUSÁr: 820.000 Ft -
CITROEN XSARA PICASSOÁr: 849.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT 2.0TDI COMFORTLINEÁr: 5.847.000 Ft